Snart kommer jag ha ett arbetsrum!

ArbetsrumJag ser så mycket fram emot att denna flytt ska bli klar. Då ska jag och min familj få ett arbetsrum/bibliotek. Som jag har längtat efter det! Maken håller just nu på att lämna en tidning och honom ser man knappt röken av så jag få tills vidare flytta ensam. De går det väldigt långsamt. Om två veckor kommer flytthjälpen/barnvakten i form av familj hit och då flyttar vi allt. De två veckorna som diffar mellan tillträde och utflyttning utnyttjar jag till att fundera strategiskt på vad saker ska stå. Och att bära en och annan bokhylla.

En skrämmande sak med att flytta: Vi har så mycket mat som är på tok för gammal i skåpen. Har hivat fyra kassar med mat idag. Bättre planering i framtiden?

Nu ska jag och Hugo snart ner med en laddning till!

(Alla böcker ska såklart stå i bokstavsordning och den som har bra syn kan se att jag redan ställt upp Jane Austens Emma.)

2 kommentarer

 1. Alla flyttar som innebär mera rum för böcker är bra flyttar!

   • Hanna11 november, 2013 kl. 08:23
    Författare
   • Svara

   Ja, det är det sannerligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.