Pepp inför bokmässan – eller snarare ”jag är inte pepp”

Pressbadge bokmässan

Denna vecka peppar Kulturkollo inför Bokmässan. Det kan jag behöva läsa för jag är verkligen inte pepp. Det har hänt så mycket de senaste veckorna och jag känner att jag själv befinner mig mitt i en politisk härdsmälta. Desto viktigare att jag engagera mig i min blogg och den fantastiska bokmässan. Jag har ju fått pressackreditering i år och det är verkligen roligt och på tiden!

Jag har bokat in en författarintervju! På lördagen ska jag träffa Cannie Möller som i våras kom ut med boken Väntarna på Hoi förlag. Hon har tidigare skrivit många ungdomsböcker och jag har lät Balladen om Sandra Ess som jag tyckte mycket om. Cannie och jag har en historia. Hon var med på ett skrivarläger utanför Lidköping som jag var på. Det var 1992 och jag var 14 år.

Sedan har jag bokat in mig på några mingel och kollat upp lite seminarium, men det återkommer jag till. Nu ska jag bara komma i stämning och ladda den vecka som är kvar. Fortsättning följer med andra ord.

2 kommentarer

 1. Åh, vad roligt att du ska träffa Cannie Möller! Hon gjorde författarbesök på mitt högstadium, skulle tro att det var 1995 🙂

  Min pepp är inte heller särskilt hög ännu, jag har inte ens bläddrat i seminarieprogrammet… men jag har klippt ut mitt presskort och hoppas få lite tid i helgen att reda ut vad jag vill och ska göra!

   • Hanna22 september, 2017 kl. 10:19
    Författare
   • Svara

   Kul! Jag vi har ju också en historia som sagt 🙂 Har inte heller bläddrat igenom seminarieprogrammet. Måste se till att peppa mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.