På en strand i Sihanoukville – kapitel 12

Langkawi

Nu har vi kommit fram till kapitel 12 i följetongen På en strand i Sihanoukville. Nina och Calle har varit på fest hot en barndomsvän till Calle som jobbar på Langkawi i Malaysia och där har de först bråkat och sedan hånglat.

Efter att ha grovhånglat ett tag utanför de äckliga toaletterna gick Nina och Calle mot hotellet i trädtoppen. Vid trappan stannade de till för att tvätta av sig fötterna från sand. Nina var mycket berusad och hon kunde knappt stå upp. Calle var inte mycket nyktrare. De hånglade lite innan de gick upp. Nina var oerhört kissnödig och gick på toa. Hon började må lite dåligt och var inne lite väl länge. När hon kom ut låg Calle på sin säng med kläderna på och sov. Nina kröp ner bredvid honom och brydde sig inte så mycket om hur mycket hon hade på sig.

På morgonen vaknade Nina först med en oerhörd baksmälla. Calle låg och sov under täcket med bara kalsonger på sig. Hon förstod att han måste vaknat till på natten. Nina upptäckte att hon bara hade trosor på sig och drabbades lite av panik. Hon drog täcket omkring sig och letade upp sin bikini. Det enda sättet att bota en baksmälla var bad.

Calle sov mycket längre en Nina och Nina kände ett enormt pirr i hela kroppen när hon väl fick se honom i solstolen. Hon hade badat flera gånger och tagit fler ipren än lämpligt och mådde fortfarande ganska dåligt. Men när hon fick syn på Calle spred det sig en värme i kroppen. Hon gick upp ur vattnet och märkte att hon var nervös. Hon kunde se på Calle att han också var det. Ingen av dem berörde gårdagens händelser utan gick som katt kring het gröt.

– Jag behöver mat, sa Calle rakt ut.

– Jag med, vad är klockan.

– Elva.

– Direkt på lunch? Jag vill ha indiskt igen.

Då skrattade Calle och sa att han ville bada först. Hon lät honom göra det ensam och tittade på honom när han gick ut i vattnet. Hon tänkte att en skarp hjärna är oerhört sexigt men resten av honom var inte fy skam det heller. När de gick upp för att byta om såg sig Nina om efter rena kläder och mindes att hon lämnat in en hög för tvätt dagen innan. Hon visste inte vad hon skulle ta på sig när hon fick syn på Calles grå t-shirt med texten Believe in yourself på. Hon tog på sig den. Calle tittade på henne med en min hon inte kunde tolka. De gick iväg till restaurangen.

De åt under tystnad och efteråt tittade Calle återigen på Nina med en outgrundlig min.

– Det är något oerhört sexigt över att du sitter här i min tisha, sa han utan att vika ner blicken från henne. Hon kände pulsen slå hårt och letade febrilt efter något vettigt att svara. Hon hittade inga ord och vek ner blicken. Fan, tänkte hon. Hur gör man?

– Vi går hem, sa hon kort.

De gick de få stegen till hotellet under tystnad. Nina var rädd att Calle kunde höra hur hennes hjärta bankade. Innanför dörren visste hon inte vart hon skulle göra av sig. Hon stannade mitt på golvet. Hon trodde inte att Calle skulle ta några initiativ så tankarna snurrade runt, runt i huvudet på henne. Hon hann aldrig fundera på vad hon skulle göra. Calle gick fram till henne och kysste henne. Mjukare den här gången. Nästan lika mjukt som på piren. Bara kåtare. De hade inte mycket kläder på sig och hon kände genom hans badshorts att han blev hård.

Nina hade kondomer med sig, men Calle tog fram sina. Hon hann noter att det var ett oöppnat paket. Det gjorde henne lugn. Hon var den enda den här resan. Hon försökte trycka undan alla tankar som kom upp in i huvudet och bara njuta av stunden. Här och nu skulle hon ha sex med Calle.

Hon märkte att han var erfaren och visste vad han gjorde. Hans sätt att ta i henne var varken fumligt eller hårdhänt. Hon njöt av varje beröring och varje kyss. Hon fick äntligen dra sina händer över hans bröst, dra fingrarna genom hans hår och titta honom i ögonen på endast centimeterlångt avstånd. Den häftigaste känslan var att se hur tänd han var på henne och hur kåt hon gjorde honom. Förspelet var underbart, det bästa hon någonsin haft. Sedan var det tyvärr över ganska fort. Calle ursäktade sig, men smekte henne utan att fråga tills hon också kom.

De låg på rygg efteråt och hämtade andan. Någonting i Nina gjorde att hon inte kunde hålla sig seriös längre. Nervositeten satt kvar och hon fick för sig att skoja.

– Det känns som om vi passerade någon slags gräns nu, sa hon och bet sig hårt i läppen. Redan när hon sagt det ångrade hon sig. Calle skrattade.

– Tycker du inte att vi passerade den redan för ett par dagar sedan, svarade han.

Hon log. Det kändes mindre nervöst när det var som vanligt mellan dem. Fast inte helt som vanligt. Något hade ju hänt men just där och då kände Nina att det enbart var positivt. Hon rullade över på mage och lutade sig över Calle och kysste honom igen. Han slöt henne i sin famn och hon la sitt huvud mot hans bröst. De låg så under tystnad tills Nina tog sig upp för att gå på toa.

De gick ut för att sola och bada. De pratade som de brukade göra om allt och inget. Det var nästan som förut, bara blickarna hade förändrats. Calle berättade om sin dröm, att få jobba på sitt företags avdelning i Wien. Han hade alltid drömt om att bo en längre tid utomlands, pratade tyska och tyckte mycket om Wien som stad. Nina ville också flytta utomlands, ta ett Erasmusår i Europa. Hon pratade också tyska, men tämligen begränsat. Hon drömde om London eller kanske Rom. Det var härligt att ligga i en solstol i Malaysia och drömma om en framtid i en Europisk storstad. Nina kände något som kunde likna lycka. Hon och Calle badade och degade resten av eftermiddagen och i takt med att klockan gick klingade också baksmällan av.

På kvällen frågade Calle om de skulle gå och äta hummer. En restaurang hade hummer till vrakpriser och trots att det ändå var lite över Ninas budget kände hon sig rik och sa ja. När hon påmindes av tvättpåsen hon lämnat in och inte fått tillbaka valde hon att sätta på sig sin rödblommiga maxiklänning som hon haft på födelsedagen. Hon kände att dagen krävde något snyggare en Calles Belive in yourself-tisha eller det något svettdoftande linnet från gårdagen. Calle tittade gillande på henne och för några sekunder tänkte Nina att hon skulle kyssa honom, men så försvann ögonblicket.

De gick förbi Robins pub och Calle ville gå in. De tackade för gårdagen och Robin ville bjuda på en drink före maten. Nina såg några blickar mellan Calle och Robin förstod hon att de gärna ville prata med varandra utan att hon lyssnade. Hon tackade nej och sa att hon skulle gå ut och kolla på solglasögon. Calle log tacksamt och sa att de skulle ses vid restaurangen om en kvart. Det konstiga var att det inte kändes alls konstigt. Hon gick med lätta steg ut från Robins pub och gick och tittade på den lilla nattmarknaden på gatan mellan hotellen och restaurangerna.

Hon väntade i restaurangens bar med en öl när Calle leende kom emot henne. Han var på flirtigt humör och hon förstod redan då hur den här kvällen skulle sluta.

Nästa kapitel >

Tidigare kapitel

Kapitel 1

Kapitel 2

Kapitel 3

Kapitel 4

Kapitel 5

Kapitel 6

Kapitel 7

Kapitel 8

Kapitel 9

Kapitel 10

Kapitel 11

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.