Feministbiblioteket tipsar: Ny boktipsare i Tidningen NU!

Tidningen NU 1 2018Idag debuterar jag som boktipsare i Tidningen NU, under Feministbiblioteket tipsar. Eller kanske inte helt debuterar då jag ha gjort små gästspel förut, men den här gången är det meningen att jag ska göra det en gång i månaden på ett givet tema.

I detta nummer tipsar jag om kvinnliga politiker som inte riktigt har samma förutsättningar för sin kamp, som vi har. Böckerna jag tipsar om är:

Havana real av Yoani Sánchez från Kuba.

Tillsammans är vi starka av Leymah Gbowee från Liberia.

Inte ens tystnaden är längre vår egen av Aslı Erdoğan från Turkiet.

Läs artikeln här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.