Recension: McFarlane, Mhairi; After hello; 2017

After helloJag älskade You had me at hello av Mhairi McFarlane. När jag fick höra att det kommit en fortsättning så ville jag såklart läsa den, så jag köpte den till min Kindle-app. Men sedan tog det ett tag innan jag läste den. Det är ju dumt att förstöra en bra historia, eller hur?

Ben och Rachel har nu fått varandra och i den knappt 100 sidor långa fortsättningen får vi veta vad som händer sen. De lever tillsammans lyckliga till en början, men så börjar bekymren. För det måste ju vara bekymmer, annars blir det ingen story. Trubblet handlar om giftermål. Ben har varit gift förut och tror inte på äktenskapet mer och Rachel drömmer om ett bröllop.

Jag blev lite arg. Det var så banalt. Det var inte mycket av känslan från den första boken kvar, med den kloka kvinnan och det schyssta killen. Här var det mer killen som håller tillbaka och tjejen som trånar. Lägg där till fåniga missförstånd och avstängda telefoner som bidrar till svartsjuka. Jag hade hoppats på mer än att fortsättningen skulle handla om bröllop eller inte.

Läs mer: Amazon, Hyllan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.