Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Nu har vi en åttaåring i huset

Nu har vi en åttaåring i huset

Selma fyller åtta år

Igår fyllde min lilla Selma åtta år. I flytten hittade jag några gamla sifferljus i en låda. En av dem var en åtta, knappt använt. Jag skojade och sa att vi skulle spara den till Selma fyllde åtta. Den fick ligga kvar i lådan och nu har den lilla fyraåringen som flyttade in här blivit åtta, och ljuset användes på nytt. Jag kan inte fatta hur fort tiden går. Men jag ska inte ropa ”stoppa tiden” för det är helt fantastisk kul att ha två lite större barn.

Selma har lätt för sig i skolan och minns saker som man sagt till henne en gång (man får alltså passa sig ibland!). Hon älskar att läsa och skriva och hon tycker om att gå i skolan. Det är inte lätt att ha en bror som är fem år äldre och vill prata samhällsfrågor varje dag vid matbordet, men hon hänger med och har börjat bygga upp sitt eget intresse för Sverige och världen.

Nu är det Harry Potter som gäller. Och Lego. Tur att det går att kombinera detta så att hon kan få bygga och leka på samma gång. Hon har fått stora och små Lego och allt ska bilda en Harry Potter-Legopark i hennes rum. Det som är så roligt är att jag får vara med på ett hörn. Hon har även fått Rawenclaw-utstyrsel så att hon kan matcha bästa kompisen i skolan som är Gryffindor (se diademet på bilden).

Idag har vi haft ytterligare kalas och hon har fått mer Harry Potter-Lego. Vädret har varit med oss så hon har hoppat i vattenspridare och haft vattenballongkrig med olika kusiner och sin bror. Det har varit en fin helg och förhoppningsvis kommer hon att minnas länge helgen när hon fyllde åtta. Sedan återstår barnkalaset, men det vill jag inte tänka på nu.

1 ping

  1. […] har varit en fin månad, vilket ju vädret bidrar till. Vi har haft sköna ledigheter och firat vår Selma som fyllt åtta år. Månaden avslutades att det stora barnet åkte på lägerskola. Första gången han är från oss […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.