Nu har jag äntligen semester!

Jag gick på semester redan i fredags, men idag är det första vardagen som jag kan njuta av ledigheten. Vi är kvar på Landsort och här är vädret underbart (eller så blir det regn när detta publicerar, som sist). Det är varmt och barnen leker och vi bara mycket och så mycket mer att begära av semester har jag inte. Vi ska inte vara här hela tiden, men nu ett bra tag. Sedan kommer vi tillbaka i augusti.

Nu ska jag njuta och vila upp mig i fem veckor och det har börjat bra, för att uttrycka mig försiktigt. Nytt för i år är att vi nu har en båt på Landsort som vi kan åka med även om det inte är spegelblankt.  Landsort från havetJag njuter av båttur

2 kommentarer

  1. NJUT!!!

    1. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.