Glad midsommar önskar Feministbiblioteket!

Fåglar Landsort

Glad midsommar! Idag är vi på Landsort och när jag skriver detta är det lika fint väder som för ett år sedan. Jag gläds åt att konsten är tillbaka på ön och speciellt dessa fåglar, som jag tycker så mycket om. Vi har jobbat, vi har badat och vi har druckit Landsorts lager så vi är mer än laddade för midsommarafton. Det blir inget stort firande på byn pga att vi fortfarande är i en pandemi, men vi ska ha mysigt med familjen.

Jag göttar mig på Landsort

Jag göttar mig.

Barnen göttar sig.

Lekande barn

Barnen leker.

Sedan sov jag en natt och nu regnar det. SMHI har haft svårt att förutse regn där här sommaren. Det är ändå positivt att det blir en traditionell midsommar trots allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.