Mitt möte med Sabine Gruber

Sabine Gruber

Jag lyckades, jag genomförde en intervju på tyska med den italiensk-österrikiska författaren Sabine Gruber. Jag klarar att småprata på tyska, men att skriva intelligenta frågor var betydligt svårare. Hade det inte varit för fantastisk hjälp av min vän Patrizia som är tysk boendes i Sverige och som är en fena på svenska och givetvis också på tyska så hade det blivit betydligt tuffare.

Vi hade ett trevligt samtal och jag är glad att ha fått träffa henne! Tack till Jörn Lindskog som förmedlade kontakten.

Jag måste få lite tid på mig att skriva ihop en bra text av intervjun och förmodligen be några av mina tysk-svensk-språkiga kompisar hjälpa till med översättning av några begrepp som jag inte förstod. Håll ut, jag lovar att bli klar snart!

Läs hennes bok Mira och Irma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.