Liten Selma blir stor – idag fyller hon sju år

Selma sju år

Idag fyller hon sju år, min stora lilla flicka. Hon som lär sig världens länder i nästan samma takt som sin fem år äldre bror och hon som kan rabbla hans läxa om han råkar bli förhörd i närheten.  I sju år har vi fått se henne växa och utvecklas och idag är hon en rolig och smart tjej som alltid bryr sig om andra och samtidigt vet vad hon själv vill.

Idag har kusinen varit här, men hon kunde inte stanna så länge eftersom hennes mamma också fyller år idag. Selmas ingifta faster Hanna har också en ingift faster som fyller år idag och det har vi alltid roligt åt den här dagen. Det var 17 maj eller Hannas födelsedag som låg framför oss när jag blev igångsatt för sju år sedan och Selma dröjde till dagen efter.

Bland lego, vävstol, loombands och gosedjur finns det att leka med ett tag. men så fort kusinen kom hem, ringde hon så nu spelas det Roblox istället. Där komma första födelsedagskrisen – hon fick ju inga robax (pengar i spelet)! Efter en liten uppläxning om att önskelistor inte är beställningslistor såg jag att det hon ville ha kostade 13 kronor.  Jag satte såklart på mig spenderbyxorna igen såhär på födelsedagen.

Ikväll ska vi äta pizza från restaurang och pepparchips. Helt enligt födelsedagsbarnets önskemål.

1 ping

  1. […] Selma fyllde sju år och vi firade det med pizza och besök av kusinen (vars mamma också fyller år den 18 maj). […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.