Jag ska inte bara sortera böcker, jag ska även läsa

Han Suyin i min bokhylla

Böckerna i bokhyllorna är i hyfsad ordning. Att ställa dem i strikt bokstavsordning blir ett höstprojekt.

Det har handlat mycket om att sortera böcker och få upp böcker i bokhyllor, men jag måste komma tillbaka till läsningen också! Det har varit dåligt med det på sistone för jag har varken pendlingstider eller ork när jag går och lägger mig, så enda lästiden blev på landet i helgen. När jag skruvar och bygger och ställer upp böcker, lyssnar jag på Rodham av Curtis Sittenfield. När jag ska sova läser jag Sex and Vanity av Kevin Kwan. Båda böckerna har jag hållit på med bisarrt länge för att vara mig.

Bokcirkelböcker

Vi ska läsa Att skörda ben av Edwidge Danticat från Haiti i min nystartade bokcirkel Läsa jorden runt. Den ska jag påbörja inom kort.

Moa Herngrens Svärmodern är nästa bok i zoomcirkeln Bokhörnan och om ja lyssnar klart på Rodham snart så ska jag lyssna på den och förhoppningsvis bli klar till nästa träff.

Storytel

Jag hade tänkt att läsa eller lyssna på Patrik Lundbergs bok om sin mamma, Fjärilsvägen.

Jorden runt

Jag tänkte inom kort läsa de två tämligen korta romanerna United states of Africa av Abdourahman Waberi från Djibouti och Crossing the Atlantic in search of happiness av Amadou Ndiaye från Mauretanien. Båda är införskaffade och sedan är det bara Tchad kvar i min utmaning. Det ska vara en bok på väg till mig i detta nu från Tchad. Eller boken har jag beställt från Amazon, men författaren är från Tchad, vilket ni säkert förstod.

Kindle

Here comes the sun av Nicole Y. Dennis-Benn  var mitt val i min nystartade bokcirkel, men jag måste såklart inte ha en bokcuírkel för att läsa en bok. Om kvinnor, självständighet och homosexualitet på Jamaica.

Gammalt i bokhyllan

Jag hittade en bok i bokhyllan av Hongkongbon Han Suyin, Skimrande dagar,  som jag blev jättesugen på att läsa. Jag är så lycklig över att ha fått tillbaka mina böcker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.