Jag har bloggat varje dag i ett år

Bloggplats Landsort

En av årets bästa bloggplatser. Landsort juli 2020.

Den 1 december har jag bloggat varje dag i ett år. Det var efter min minutiöst planerade julkalender förra året som jag bestämde mig för att fortsätta att ha en plan och att varje dag publicera ett blogginlägg, helst förinställt till kl 10. Just så har inte inte alltid blivit. Det här inlägget, till exempel, skrevs på morgonen samma dag som det publicerades.

Det har varit ett roligt år att blogga. Jag tycker om den här typen av struktur och faktum är att mitt dagliga bloggande och planeringen av det har gjort att jag har tagit mig igenom både flyttcirkus-kaos och corona. En kombination som för övrigt varit ganska katastrofal för min mentala hälsa. Nu när vi har flyttat klart och bor i det hus vi ville, är livet helt annorlunda. Bloggandet kommer jag dock att fortsätta med.

Nu är det snart december och det innebär julkalender och planerade inlägg varje dag. Jag har skrivit en hel del under november och det har då varit jobbigare att upprätthålla de dagliga inläggen, men det har gått och snart är det över. Jag ser fram emot att ta det lite lugnare och hoppas att ni kommer att gilla mina kalenderinlägg, som i år kommer att vara världsläsning på 24 teman. Ni har många boktips att se fram emot!

Jag får se vad jag gör efter jul, men tills dess är det en månad och jag har god tid på mig att fundera. Just nu lutar det åt att jag kör vidare på samma sätt ett tag till. Jag tycker fortfarande att det är otroligt roligt!

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

  Hurra! Jag har gjort det i isch 2 månader just nu. Tänker ibland att det räcker med 4 gånger i veckan, fast nä. Om man får snurr på det så är det roligare varje dag!

  1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383
   • Hanna28 november, 2020 kl. 11:56
    Författare
   • Svara

   Ja! Och det är ju så roligt att planera recensioner och andra inlägg. ibland blir det stress, men ofta är det ju bara roligt.

 2. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

  Heja! Jag kör också ett inlägg varje dag och brukar ägna en stund söndagen till att blogga inför veckan. Sedan flyttar och ändrar jag en del, men grunden är lagd. Tillhör dem som mår bra av rutiner och bloggandet är en trevlig sådan!

  1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383
   • Hanna30 november, 2020 kl. 03:07
    Författare
   • Svara

   Ja, så kan man ju också göra. Det brukar funka bra, men det blev lite torftigt här i slutet på november då jag skrivit kalendern. Man har ju inte obegränsat med idéer och energi 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.