Idag är ingen vanlig dag…

…för idag är det min födelsedag. Jag brukar ha åldersnoja, men i år är det kanske inte det, utan mer en längtan efter en större familj som tagit över nojan. I vilket fall som helst så hade jag en mycket bra dag. Trots att min make inte riktigt har koll på mitt schema och gett mig en present som jag egentligen inte kunde få någon glädje av, lyckades jag lösa det tack vare fantastiska kollegor, och på så sätt få bästa presenten! Om två veckor sitter jag på läktaren på Friends Arena med rosa t-shirt och fjäderboa och ser finalen i melodifestivalen tillsammans med en man som har en ljusslinga i högsta hugg, trots att han egentligen inte tycker att mello är det minsta intressant. Det är kärlek det!

Jag skulle lägga upp en bild från min dag, men de var antingen för oanständiga (i sängen på morgonen), för griniga (Hugo ville inte vara med på bild) eller med röda ögon (blixt och iphone – ingen bra kombo). Men så la min barndomsbästis upp den här underbara bilden och gav sitt tillstånd till mig att lägga upp den här.

Jag och Sofia

Jag och Sofia i Båstad (tror jag) sommaren 1990 eller 91. Jag har en nyinköpt tröja på mig som jag tror är från Indiska, en affär som inte fanns i lilla Lidköping, men som hade så fantastiska kläder.

Idag fyller jag 37, det är varken en kul eller tråkig ålder. Det bara är. Och nu är jag äldre än Alfons Åbergs pappa.

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5379

  Hurra igen för dig och vilken underbar bild från dig och kompisen från förr!

  1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5379
   • Hanna26 februari, 2014 kl. 08:15
    Författare
   • Svara

   Den är fantastisk! Tur att facebook finns så att vi delar sånt här med varandra!

 2. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5379

  Grattis! P.S. Älskar bilden och tröjan! D.S.

  1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5379
   • Hanna26 februari, 2014 kl. 08:15
    Författare
   • Svara

   Tack! Tröjans mönster är verkligen fint, men formen är väl lite väl nittiotal 😉

 3. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5379

  Missade din dag tyvärr men ett stort grattis i efterskott! Hoppas du hade en fin födelsedag 🙂

  1. Deprecated: Funktionen get_user_by_email är föråldrad sedan version 3.3.0! Använd get_user_by('email') i stället. in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5379
   • Hanna27 februari, 2014 kl. 10:55
    Författare
   • Svara

   Det hade jag! tack 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.