HBTQ for Putin: Hela boklistan

RegnbågsflagganSanna, som initierade boktips till Putin under OS, har sammanställt alla tips om böcker med homo-tema som inkommit på alla bloggar som varit med. Mycket bra initiativ! Alla mina inlägg kan ni läsa här.

 

Böcker som jag blev sugen på att läsa:

Sara Lövestam, Tillbaka till henne

Nina Bouraoui, Pojkflickan

Jenny Jägerfeld, Jag är ju så jävla easy going

Jessica Kolterjahn, Den största dagen är en dag av törst

Jeanette Winterson, Varför vara lycklig när man kan vara normal

Jag har redan införskaffat Bouraoui och Wintersson!

Se hela listan här.

2 kommentarer

 1. Jag hade också velat skriva ett HBTQ-inlägg på min blogg men hann inte. Mina tips är i alla fall ”Moab is my Washpot” av Stephen Fry, ”Rubyfruit Jungle” av Rita Mae Brown, ”Rikitikitavi” av Rikard Wolff och, boken som jag läser just nu och som redan efter ca en tredjedel har gjort ett mycket starkt intryck: ”Frälsningsarmén” av Abdellah Taïa. Kanske kommer ett blogginlägg om Taïa snart, han är ju Sverigeaktuell i mars med ny bok OCH film 🙂

   • Hanna26 februari, 2014 kl. 10:19
    Författare
   • Svara

   Det vore intressant att läsa om! Stephen Fry är en favorit, älskar hans program!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.