Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 I min bokhylla: E - Feministbiblioteket

I min bokhylla: E

Eldar och is av Birgitta Stenberg: Den har stått i min hylla länge och efter att jag fått den har jag läst Stenbergs erotiska noveller. Hon är en spännande person och jag gillade hennes noveller så varför inte? Jag väntar bara på rätta tillfället. Tre kvinnor, tre generationer. Det låter lovande och jag ser fram emot att läsa den!

Emilia Fogelklou – människan och gärningen av Malin Bergman Andrews: Jag köpte den här på ett antikvariat för massor av år sedan efter att ha läst Ulrika Knutssons fantastiska bok om Fogelstakvinnorna. Emilia Fogelklou var en av dem. Trots att hon verkar varit en spännande poerson så har bokken inte blivit läst. Orsak? Tja, en av anledningarna är att just biografier inte är min grej.

Encyclopedia of femnist theories av Lorraine Code (red): Jag har läst i den och jag har skrivit om den, men det är en bok att återkomma till. Tyvärr gör jag det alltför sällan i vår internetbaserade värld. Jag tycker att det är kul att göra det och faktum är att jag ska läsa lite i den nu, när jag har bemödat mig att plocka ner den från hyllan.

Egalias döttrar av Gerd Brantenberg: Det är svårt att komma till E utan att prata om Brantenbergs klassiker från 1977. I landet Egalia är allt tvärtom och Egalias döttrar är en fantastisk lek med könsroller som alla borde läsa. Även om man inte håller med om allt så finns det mycket att lära.

2 kommentarer

    • Elin28 juni, 2015 kl. 09:25
    • Svara

    Hur du läst boken om Fogelklou än? Träffade författarens syster idag och hon berättade om denna bok så jag undrar om den är bra? Tycker Emilia Fogelklou är en intressant person.

    1. Nej, jag har inte det. Jag borde kanske? Håller med om att hon verkar vara intressant. Har den fortfarande kvar i hyllan, men jag är inte nån sucker för biografier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.