Hemma från bokmässan

Jag är hemma från bokmässan nu och helt utpumpad och med en stor boksmälla (tack Marika för det ordet!). Jag har haft fyra fantastiska dagar och träffat underbara människor, både sådana som jag känt länge och sådana som jag träffat för första gången.

Jag vill rikta ett särskilt tack till mina kära ambassadörskollegor: Kriss på Bokdetektiven, Jeanette på Bokofilm, Marika på boktok73, Johanna på Bokunge, Anna på Fantastiska berättelser, Camilla på Mind the Book, Anna på och dagarna går…, Paula på Prickiga Paula och så Anna på Stories from the city… som tyvärr var sjuk och Siv på (inte så) Anonyma Biblioholister som var tvungen att göra andra tråkigare saker. Jag hade jättekul och det var verkligen fantastiskt att läsa känna er alla! Vi ses igen i olika sociala medier och förhoppningsvis i verkligheten snart igen.

Jag kommer att publicera många recensioner, bilder från möten med olika författare och feminister, intervjuer och mycket mer den närmaste tiden. Jag börjar här med några underbara ögonblick från min bokmässa, som ni kommer att få veta mer om när jag landat lite och sovit ut.

Folkvimlet på Bokmässan

Det var som vanligt mycket folk.

Bokmässeböcker

Jag hade orimligt mycket böcker med mig hem. Många signerade och flera som jag verkligen vill sätta tänderna i direkt.

Sabine Gruber

Jag lyckades genomföra en intervju på tyska med Sabine Gruber, som skrivit Mira och Irma.

Hanne-Vibeke Holst signerar Knud den store

Hanne-Vibeke Holst signerar Knud den store åt mig. Äntligen fick jag träffa en av mina absoluta favoritförfattare!

Den makedonska poeten Lidija Dimkovska

Jag fick lära känna den glada och roliga makedonska poeten Lidija Dimkovska som förhoppningsvis får en roman utgiven på svenska snart. Hon gjorde en självgoogling och insåg att jag hade recenserat några av hennes dikter. Hon skickade då ett mejl till mig och föreslog att jag skulle titta förbi den makedonska montern. Det är jag glad för att jag gjorde!

Bokbloggarmingel

Vi hade ett mycket trevligt bokbloggarmingel där jag fick prata med många vänner från bloggosfären.

Jag och Anna Charlotta Gunnarson

Och till sist den bästa selfien. Jag fick träffa en författaridol – Anna Charlotta Gunnarson. Hon är inte bara en hejare i På spåret, utan skriver även fantastiska barn- och ungdomsböcker. Det var mycket roligt att hon kände igen mig från Twitter. Utan sociala medier hade det definitivt varit svårare att ta kontakt med personer man beundrar.

Nu ska jag göra natt, trots att klockan bara är nio. Imorgon ska jag ta en heldag med Hugo som varit utan sin mamma alldeles för länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.