I bokmässevimlet: cirkelkompis med bok till mig!

Cirkelkompis Madeleine och jag

Saker som kan hända på bokmässan: I kön till fish and chips-bussen utanför mässan springer jag på Madeleine som är med i bokcirkeln Tretton nobelpristagare. Madeleine är ansvarig för Grazia Deledda och lovade att skicka mig sitt ex av Murgrönan eftersom jag inte lyckats få tag på den. Vi har aldrig träffats förut utan det var tack vare att Madeleine spelat in en film där hon berättade om Deledda som jag kunde känna igen henne. Nu kunde jag få boken i handen. Ser mycket ram emot läsning!

Snart kommer sammanfattning av diskussion och recension av förra boken Kejsarn av Portugallien av Selma Lagerlöf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.