Warning: mysqli_real_connect(): not found in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php on line 1987 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Grattis alla som fått Augustprisnomineringar!

Grattis alla som fått Augustprisnomineringar!

Augustpriset

20 pga att jag har skräck för tegelstenar och Familjen av Johanna Bäckström Lerneby skulle jag lyssnat på, men den fick stryka på foten för någon feelgood eller deckare som jag kände för just då.

Förutom de två nämnda böckerna är det i kategorin facklitteratur som jag ser titlar som jag har tänkt att jag ska läsa. Sverigevänner av Arash Sanari har jag varit sugen på, likaså Herrarna satte oss dit av Elin Anna Labba.

Jag förvånades faktiskt över att inte Klubben av Matilda Gustavsson var nominerad. Det är ett journalistiskt mästerverk som absolut borde fått plats i kategorin årets fackbok. Jag tänkte till och med att den skulle ha chans att vinna, men finns nu inte ens med.

Förra året var jag på Augustprisgalan som min vän Birgitta Ohlssons +1. Det var roligt och jag tänkte att jag kanske skulle försöka bli ambassadör för priset i år, men det har helt fallit bort och jag får kanske konstatera att det nog inte är min grej. Att gå på galan hade dock varit trevligt, mend en blir väl digital i år som allt annat. Roligt att se att en annan vän, Eva Wilsson som är formgivare, fått två böcker nominerade. Förra året vann hon två pris.

Jag bjuder på två bilder från förra årets gala. När jag ser dem vill jag bara skrika: JAG VILL MINGLA IGEN SNART!

Augustprisgalan

Jag och Birgitta Ohlsson är festklädda och minglar friskt. November 2019.

Eva Wilsson var delaktig i två Augustpris

Eva Wilsson hade formgivit två böcker som fick Augustpriset. I år har hon två böcker nominerade. November 2019.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.