God fortsättning till er alla!

Julgran 2022

2022 års julgran. Inget nytt land i granen, men fler och finare pynt från Tyskland. Särskilt John Blund i en blå Trabant.

God fortsättning som man säger såhär på juldagen. Vi hade en fin julafton igår med god mat och många paket. Vi har i år en nästintill lika vacker gran som vi hade förra året och det var verkligen en bedrift då jag trodde att förra årets var oslagbar. Vi har fyllt vårt hus med pynt, som sig bör, och minimalism är ingenting för oss.

Jag fick faktiskt en bok i julklapp. Efter att ha läst Liza Marklunds otroligt spännande deckare Polcirkeln i somras, fick jag fortsättningen Kallmyren i morgonpresent av min man. Den ska jag läa nu i mellandagarna! jag ligger lite efter mitt årsmål på 120 böcker och 40 olika länder, så jag har en del att göra nästa vecka om jag ska hinna allt.

Min tradition på julafton är att köpa böcker till mig själv, men jag har bestämt mig för att jag ska fortsätta med Tranans prenumeration. Av årets böcker har jag läst ut fyra av sex och påbörjat den femte. Min plan är att läsa den sjätte i mellandagarna. Med andra ord var det väl investerade pengar i kvalitetslitteratur!

Jag vill rikta ett särskilt tack till alla som följt och läst min julkalender. Det var helt klart den mest populära kalendern på många år. Ni är många som läst, kommenterat och framförallt inspirerats och det gör mig oerhört glad! Tack av hela mitt hjärta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.