Expert på SelmaStories – detta ska du läsa i vår!

Expertpanel på SelmaStories

Jag har fått vara expertpanel igen! Selma Stories har samlat ett antal bokbloggare som gått säga vilka böcker de tror blir heta i vår. Jag var med i en liknande panel i höstas. Läs här vad alla svarade. Jag svarade såhär:

45 – Morbus Addison av Linda Skugge: Skugge är tillbaka fem år efter 40 – Constant reader och inget kan stoppa mig från att läsa en bok av denna fantastiska kvinna och min stora idol. Det brukar aldrig blir tyst när Skugge utkommer med något nytt.

Hunger av Roxane Gay: Tyst är det knappast heller om Roxane Gay och nu kommer hennes självbiografi bok Hunger på svenska. Boken, som handlar om hennes övervikt och hur den hindrar henne, kan förhoppningsvis blåsa liv i debatten om fatshaming här i Sverige.

Denna framtid är vår av tidskriften Astra: I Sverige kommer denna bok förmodligen inte att få så stor uppmärksamhet, men i vårt grannland Finland kan den nog skapa en hel del debatt. Det är en finska feministiska tidskriften Astra som ger ut en samling texter av feminister i Svenskfinland. Jag ser fram emot den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.