Agerar expertpanel på SelmaStories

Jag har missat att berätta att jag är med att agerar expertpanel på SelmaStories. Vi är ett antal bokbloggare som fått svara på frågan vilka böcker det kommer att snackas om i höst. Jag svarade följande tre böcker:

The hate U give av Angie Thomas: En bok om rasmotsättningar i USA och i centrum står en 16-årig flicka som blir vittne till att en polis skjuter hennes barndomsvän. Boken känns högaktuell och jag tror att det skulle kunna bli en bok många pratar om.

Nej är inte nog av Naomi Klein: En bok om Donald Trump och hur han lyckades bli USA:s president. Nej är inte nog kommer ut i september på Ordfront och det har potential att bli en snackis då många är desperata över förklaringar på hur sjutton han kunde vinna över Hillary Clinton. Dessutom blev det ju precis så illa som vi fruktade.

Dagar av ensamhet av Elena Ferrante: Vi har precis läst färdigt Elenas Ferrantes Neapelkvartett och hunnit känna tomhet hela sommaren. Då ger Norstedts ut en annan roman av henne. Det kommer definitivt att pratas om den i litteraturkretsar. Är den lika bra? Kan den fylla tomrummet Lina och Elena lämnat efter sig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.