Det blev en glad Halloween för oss tillslut

Halloween 2023

Vi firar Halloween med det jag är bäst på – pynt. Men vi går inte all in ute i trådgården, som väl är det man ”ska” göra. För det finns inte ork eller tillräckligt intresse. Vi försöker göra det fint och stämningsfullt inne. Förutom att vi såklart karvar den obligatoriska pumpan.

Halloween i år blev lite av en katastrof då den lilla inte hade någon att gå bus eller godis med. Den hon skulle gå med, blev sjuk i sista sekund och brorsan kände sig för gammal. Nu blev det en fin kväll och hon fick ta emot alla som kom, även hon utklädd och sminkad. Och som de svenskar vi är låter vi henne och kompisen gå på fredag istället (nej, inget är heligt när det kommer till Halloween, så länge har vi inte firat det).

Det blev godis över här hemma så barnen fick godis och Selma fick strosa omkring i häxklänning, så slutet gott mot alla odds. Det blev dock ingen storslagen Halloween-middag som jag hade planer på, men jag hade råkat köpa salsicciafärs med chili till barnen så det blev lite krydda på den annars ganska ordinära middagen. De tyckte dessutom om det.

Halloween 2023

Halloween 2023

Halloween 2023

Halloween 2023

1 ping

  1. […] firade Halloween, även om det stora barnet nu känner sig lite för stor för bus eller […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.