Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Den perfekta döden - Feministbiblioteket

Den perfekta döden

Midsomer murdersDöden är veckans tema på Kulturkollo och idag frågar de efter den perfekta döden i litteraturen eller någon annan konstform. Jag som är ett stort fan av Morden i Midsomer måste ju lyfta fram det bästa och mest spektakulära mordet!

Trots att ett mord på en vinälskare och bedragare genomfördes med en automatisk katapult som dödade honom med hans egna vinflaskor medan han låg fastspänd på marken (topp ett på den här listan), måste jag välja ett annat fall.

Fram till för några veckor sedan hade jag nog sett alla avsnitt av Morden mer än en gång, alla avsnitt utom ett. Det var stort att äntligen få se det igen, avsnittet med det absolut bästa mordet.

Fällan: Genomskinlig tråd uppsatt mellan två träd.
Mordoffer: moppekörande man.
Mordet: Polisen jagar den moppeåkande mannen och det går ganska fort. Plötsligt jagar de en huvudlös man.

Briljant!

Vilket är ditt favoritmord i Midsomer?

Titta från 50:45 in i filmen. Oslagbart mord!

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Midsomer måste toppa listan inte bara när det gäller antalet mord utan också antalet kreativa mord.

   • Hanna14 oktober, 2015 kl. 10:44
    Författare
   • Svara

   Verkligen! Finns många riktigt bra.

 2. De som skriver manus till Morden i Midsomer är verkligen kreativa. Jag tror nästan inte jag sett samma sätt att dö två gånger 🙂

   • Hanna19 oktober, 2015 kl. 09:34
    Författare
   • Svara

   Haha, nej det har man nog inte gjort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.