Boktips i Hertha hösten 2016

I våras tipsade jag om böcker i Fredrika Bremerförbundets tidning Hertha. Jag fick samma förfrågan inför höstens nummer och självklart sa jag ja även denna gång. Nu har det gått ett tag sedan tidningen kom ut och jag har hunnit läsa alla böcker jag skrev att jag var sugen på.

Böckerna jag tipsar om den här gången är:

Norma av Sofi Oksanen (Albert Bonniers)

En sol bland döda klot av Annelie Furmark (Kartago)

Kvinnor i strid av Anna Larsdotter (Historiska media)

Flickan och skammen av Katarina Wennstam (Albert Bonniers)

Girls will be girls av Emer O’Toole (Ordfront)

Boktips i Hertha hösten 2016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.