Boktips i Hertha våren 2016

Fredrika Bremerförbundets medlemstidning Hertha bad mig skriva lite boktips inför marsnumret 2016. Det är böcker jag inte hade läst utan sådana som jag såg fram emot i vårens utgivning. Nu har det gått några veckor sedan jag skrev texten och jag har hunnit läsa två av böckerna. De andra ser jag fortfarande fram emot!

Böckerna jag tipsar om är:

Angela Merkel av Stefan Kornelius (Historiska media)

Min fantastiska väninna av Elena Ferrante (Norstedts)

Vi av Kim Thuy (Sekwa)

Avd. för grubblerier av Jenny Offill (Natur och kultur)

Transfeministiskt manifest av Maria Ramnehill (Atlas)

Boktips i Hertha

Såhär fint blev det i tidningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.