Bokmässan 4: Jag ska få träffa Sabine Gruber

Sabine Gruber

Sabine Gruber. Bild: © Karl-Heinz Ströhle

Jag är oerhört glad idag för jag ska få möjlighet att träffa Sabine Gruber på bokmässan. Det glädjer mig mycket, men gör mig samtidigt supernervös. Jag har nämligen lovat att genomföra intervjun på tyska. PÅ TYSKA!!!

Gahhhh!

Som ni förstår behöver jag allt stöd jag kan få, särskilt från er som tala mycket bättre tyska än jag.

Vem är Sabine Gruber?

Hon har skrivit boken Mira och Irma som är en spegelhistoria om två kvinnor i Rom och Wien. Hon är född i Meran i Sydtyrolen (Italien) och utbildad i Innsbruck och Wien. Idag lever hon i Wien och skriver romaner och även lyrik och drama.

2 kommentarer

 1. Kein Problem, das schaffst du schon 🙂

   • Hanna12 september, 2014 kl. 03:06
    Författare
   • Svara

   Danke für das uppmuntran 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.