Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Bokmässan 2018: Träffa Ida Jessen

Bokmässan 2018: Träffa Ida Jessen

Ida Jessen Foto Miklos Szabo

Ida Jessen. Foto Miklos Szabo.

Nu har en ny rolig sak blivit klart till Bokmässan. Jag ska få träffa och prata en stund med den danska författaren och akademiledamoten Ida Jessen. Hon har skrivit boken En ny tid som jag läst och tyckte mycket om. Det var en lågmäld roman om en kvinna i början av förra seklet och hur kvinnors villkor då påverkade deras möjligheter och val.

Det ska bli spännande att träffa Jessen och jag är glad över att Historiska Media ger mig möjligheten. Hon är aktuell på det förlaget med uppföljaren till En ny tidDoktor Bagges anagram. En ny tid handlar om Lilly som just blivit änka. Den nya boken handlar om hennes man, och vi utlovas få ett nytt perspektiv på äktenskapet. Det låter mycket spännande och såklart kommer jag att läsa boken före bokmässan.

Finns det något du tycker att jag borde fråga om?

Jag återkommer med recension på Doktor Bagges anagram och här kan du läsa min recension på En ny tid.

2 kommentarer

 1. En ny tid var helt fantastisk, jag har sett fram emot att läsa uppföljaren. Det skall bli spännande att läsa din intervju av författaren.

   • Hanna19 september, 2018 kl. 08:38
    Författare
   • Svara

   Vad roligt! Jg tyckte också mycket om En ny tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.