Bokmässan 2018: Bokcirkla med Maggie O’Farrell

Maggie O'Farrell på bokmässan 2018

Bland bokmässans programpunkter ser jag nog mest fram emot att bokcirkla med Maggie O’Farrell. Cirkeln är ett samarrangemang mellan förlaget Sekwa, som ger ut O’Farrell på svenska, och Kulturkollo. Boken vi ska prata om är den nya Ett hjärtslag från döden.

Jag fick boken förra veckan och efter ganska lång tid utan sträckläsningsböcker (jag har haft några sträcklyssningsböcker, men längtat efter något fysisk att slukas upp av) så fick jag äntligen det i Ett hjärtslag från döden! Den innehåller många intressanta sekvenser och den lämpar sig ypperligt för att cirkla om.

Jag kommer att återkomma med en recension senare och såklart ett referat från cirkeln!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.