Bokmässan 2018: Nu med pressleg

Pressleg

Då var mitt pressleg här och jag kan planera min bokmässa helt utefter det. Jag kommer att vara barnfri hela helgen, men komma först på fredagen. Jag kommer därmed att missa alla montermingel på torsdagen, men det var svårt att vara borta från familjen längre samt antalet semesterdagar är inte obegränsade.

Som jag skrivit tidigare planerar jag att lyssna på seminarier. Jag ämnar också prata med många bokbloggarkollegor, förlagsfolk och förhoppningsvis en och annan författare.

Tåg är bokat, hotellrum finns, appen är nedladdad och katalogen ligger på nattygsbordet. Jag är redo!

Ses vi där?

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Så roligt! Jag kommer att vara på plats under fredagen tillsammans med @Bokviskerskan (bokbloggar via Instagram). Hade boendet varit lite billigare så hade jag gärna gått fler dagar, men det får räcka med en dag i år. Bättre än ingenting!

  Kram

   • Hanna12 september, 2018 kl. 05:09
    Författare
   • Svara

   Ja, billigt är det inte att bo och resa. Vi får se om vi ses i vimlet! Kram

 2. Det hoppas jag! Jag snackar hästböcker på Litteraturscenen på lördag 12.30. Inte din favoritgenre, men om du har en lucka just då så vet du vart du kan gå!
  🙂

   • Hanna16 september, 2018 kl. 05:28
    Författare
   • Svara

   Då måste jag såklart försöka svänga förbi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.