Bokmässan 2018: Bra programpunkter

Bokmässan

Nu är det int långt kvar till bokmässan och jag har bokad både hotell och tåg så jag är mer än redo! Jag tog fram katalogen för att förbereda mig lite och jag kommer nog att köra deras app i år igen för att hålla koll på bra programpunkter.

Först och främst ser jag fram emot lördag morgon och bokcirkel med Maggie O’Farrell och Kulturkollo. Vi ska diskutera O’Farrells bok Ett hjärtslag från döden. Den ska vara på väg hem till mig i detta nu och jag ser fram emot att läsa den!

Jag har också siktat in mig på ett samtal mellan Jonas Hassen Khemiri och Sara Stridsberg om 10  händelserika litteraturår och om deras nya romaner. Pappaklausulen av Khemiri har jag läst och jag vill också läsa Kärlekens Antarktis som kommer i September.

Niviaq Korneliussen från Grönland vill jag också lyssna på. Hon kommer att medverka i seminariet Hitta sin egen röst med Karolina Ramqvist och Silvana Imam.

Jag tänkte också lyssna på Elias och Agnes Våhlund som skrivit min sons absoluta favoritböcker, Handbok för superhjältar. De kommer med en ny bok nu i höst!

Sedan ska jag gå och lyssna på Helena Dahlgren, men vad har jag inte riktigt bestämt mig för än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.