Bokbloggsjerka v 20

Veckans fråga på Annikas litteratur- och kulturblogg:

Många beställer sina böcker från Bokus eller Adlibris. Har du andra tips på internetbokhandlar eller liknande där man kan få tag på böcker till åtkomliga priser?

Jag handlar mest på Adlibris, men ibland på Bokus. Om jag inte gör det så handlar det om att jag inte får tag på böckerna där. Båda de sajterna har böcker från hela världen och det täcker upp det mesta. Är det någon gammal bok så söker jag på Bokbörsen eller Antikvariat.net. Någon gång har jag beställt från Amazon. En gång var jag så desperat att jag lät en kompis i Tyskland beställa en bok från Tyska Amazon som de inte ville skicka till Sverige och låta honom göra det. Det var dyrt, men det var värt det :). För den som inte förstår hur man kan göra något så korkat kan jag säga att vid sidan av feminism så är jag helt besatt av Baader-Meinhofligan. Vi har alla våra nischer och i det här fallet fick jag tag på en helt unik bok med bilder av en av de mest insyltade.

Eftersom det är jerka och vi bokbloggare hoppar runt och läser på varandras bloggar ska jag passa på att efterlysa en bok. Någon vet var jag kan få tag på Lilla feministboken av Sassa Buregren?

6 kommentarer

3 pingar

Hoppa till kommentarformuläret

  • knyguziurkeG19 maj, 2012 kl. 02:22
  • Svara

  Rekommenderar varm http://www.bookdepository.com/
  De levererar snabbt och GRATIS!

  1. Tack för tipset! Jag måste kolla in dem!

  • sandra19 maj, 2012 kl. 02:36
  • Svara

  Lilla feministboken finns ju på Adlibris!

  1. Det var som….!!! Jag beställde med en gång. Jag kollade på Bokus bara den här gången och där var den som vanligt slutsåld. Reservation för att jag har blivit såhär glad förut för en bok som varit slutsåld överallt länge, plötsligt fanns och det slutade med att den aldrig kom och att Adlibris bad om ursäkt. Nu håller vi tummarna för att så inte är fallet den här gången.

   TACK!!!

 1. Jag tycker inte alls det verkar korkat att be vänner köpa böcker i andra länder. Låter fullkomligt normalt. Själv har jag bett en polsk kollega köpa böcker i Polen till min far 🙂

  1. Vad skönt att höra att jag inte är ensam 🙂

 1. […] Annika har gjort en sammanställning av alla tips på bokshopping online som kom in vid helgens bokbloggsjerka, jag tycker den är så bra att jag lägger in den här: 1. Bokbörsen (Stockholmsflickan,TinaO, Hanna, Evalinn, Monika, Spetsig) […]

 2. […] bok länge, men det har varit slut på förlaget. Så helt plötsligt så blev jag uppmärksammad i kommentarsfältet här på bloggen att den fanns tillgänglig på Adlibris. Jag valde att inte tro att det var sant […]

 3. […] bok länge, men det har varit slut på förlaget. Så helt plötsligt så blev jag uppmärksammad i kommentarsfältet här på bloggen att den fanns tillgänglig på Adlibris. Jag valde att inte tro att det var sant […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.