Bång, Karolina; Cowgirls; 2011

CowgirlsCowgirls är ett erotiskt seriealbum utan män. Alla serier utspelar sig i en westernmiljö, dvs typiska manliga miljöer. I Cowgirls är det kvinnor och bara kvinnor i centrum. Kvinnors njutning och kvinnors lust och kvinnors sexualitet. Mellan de erotiska avsnitten får läsaren några lektioner i sexualkunskap, exempelvis hur man tillverkar en egen strap-on eller hur man har säkert fist-sex.

Serierna är snyggt tecknade och många är bra och sexiga. Dock är det alldeles för pk för min smak. Att bli bemött av glada tillrop att det är viktigt att alla känner sig bekväma och att man måste kunna få säga nej, förstör lite helhetsupplevelsen. Och jag saknar män, även om det är lite kul att någon gör ett erotiskt seriealbum med bara kvinnor.

Jag har tidigare diskuterat vad som egentligen är feministisk porr och detta får väl klassificera sig dit eftersom det bara handlar om kvinnor (därmed inte sagt att alla feministisk porr bara ska handla om kvinnor).

Läs mer: Karolina Bång, Ordfront, Adlibris, Bokus, Expressen, SvD, Tidningen Kulturen, Dagens bok

2 pingar

  1. […] Cowgirls av Karolina Bång. Feministisk tecknad porr. Bara kvinnor i albumet. Ganska bra, men lite för lite män för min […]

  2. […] kan nämnas förutom redaktören; Lina Neidestam, Hanna Gustavsson, Elin Lucassi, Stina Hjelm och Karolina Bång. Hejlm står oläst i bokhyllan och jag ser fram emot att läsa mer av henne […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.