Bokbloggsjerka v 5

Veckans fråga på Annikas litteratur- och kulturblogg:

Vilken var förra årets bästa debutroman?

Jag såg att jag inte har läst någon debutant förra året men en favorit jag har fått är Sara Starkström som skrivit boken Game Girl. Boken kom egentligen ut 2010, men jag läste den först i början av förra året så jag skriver lite om den. Det är inte bara en bok, utan även en blogg och Starkström ger handfasta tips om hur du ska få bättre självförtroende och våga ragga. Det handlar inte om ett spela ett spel,  utan att våga vara sig själv och att våga visa mer om sig själv. Med andra ord, det är dags för brudarna att ta hem spelet!

Jag har recenserat boken här.

Läs bloggen Game Girl här.

Följ @_GameGirl_ på Twitter.

1 kommentar

  1. Låter intressant, ska kolla upp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.