Alla hjärtans dag idag och 9 år sedan jag träffade min man

allahjärtansdag

 

Jag ska inte bli sentimental idag, utan bara delge er en bild från vår alla hjärtans dag-middag när vi firade tre år 2007. Vi åt buffé på Hotel Rex i Saigon och det är definitivt bland det bästa jag ätit i hela mitt liv. De hade en hel båt full med is och på den sashimi och sushi. Jag kan drömma om den båten fortfarande. Ikväll ska vi äta en betydligt dyrare middag, men frågan är om den slår kvällen i Saigon.

(För er som tycker att jag har en otroligt ful tröja på mig så kan jag säga att jag hade bara ett linne med bar rygg, det blev kallt och den här tröjan var den enda de sålde som inte hade Ho Chi Minh eller gula stjärnor på sig.)

 

2 kommentarer

 1. Jag och min man träffades också på alla hjärtans dag 🙂 För 15 år sen! Btw tröjan är snygg and so are you!

   • Hanna31 oktober, 2013 kl. 08:52
    Författare
   • Svara

   Coolt! Vi firar 10 år nu nästa år. Tiden går fort 🙂 Tack <3 Men tröjan är nog bara snygg för att bilden är mörk. Blommorna är broderade på 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.