Tysk torsdag: Astrid Rosenfeld

tysklands flaggaJag vill självklart haka på Bokmosters tyska torsdag! Jag har inte läst någon tysk bok på länge så jag har inte jättemycket att säga, men två eller tre inlägg ska jag väl lyckas skrapa ihop.

Jag ska skriva lite om böcker jag ska läsa under september ikväll, men kan redan nu tala om att jag ska delta i Lyrans Jorden runt-resa och i Europa ska jag läsa Astrid Rosenfeldts Adams arv. jag är osäker på om den kommer att platsa här i Feministbiblioteket, men hur som helst är jag sugen på att läsa den och ni kommer att få ta del av vad jag tyckte om den.

Jag kommer att läsa boken på svenska.

2 kommentarer

 1. Så roligt att du är med och skriver inlägg i dag, Hanna! Adams arv vill jag också läsa, det får nog bli ett bibliotekslån även om jag gärna skulle läsa den på tyska förstås.

   • Hanna29 augusti, 2013 kl. 01:02
    Författare
   • Svara

   Jag lånade den på bibblan. Den fanns på min närmaste så jag slog till. I kväll/eftermiddag ska jag skriva lite om olästa böcker jag har hemma, på tyska. Eller nej, jag ska inte skriva på tyska, utan böckerna är på tyska. Ja du fattar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.