Två böcker kvar att läsa!

Internationellt julpynt

Då kommer här en uppdatering såhär en dryg vecka kvar på året. Jag har nu två böcker kvar att läsa för att nå mitt mål på 150 lästa böcker i år. Jag har inte läst tre böcker sedan jag skrev sist, utan två. Jag har också gjort en justering.

Jag använder mig av Goodreads räknare och där räknas alla enheter man markerar som lästa. Det betyder att alla noveller hos Novellix räknas som en bok. Detta tycker jag är lite fusk. Men deras boxar tycker jag kan räknas som en novellsamling. Har jag läst en box har jag markerat en novell som läst på Goodreads. När jag läst andra lösa noveller ur en samlingsvolym, tycker jag inte att det är en bok.  Den justering jag nämnde in inledningen var att jag läst två Katitziböcker som bara fanns i en samlingsvolym. För att kompensera för detta la jag till en novell.

Kvar är alltså bra två böcker, vilket inte ska bli några större problem att klara av. Två böcker har jag pågående:

Sängbok: Tala är guld av Cammie McGovern (läst ca 20%)

Amningsbok på Storytel: Strålande morgondag av Ishmael Beah (läst ca 40%)

Vi får se om det blir någon julkappsbok imorgon. Det betvivlar jag starkt eftersom det är svårt att köpa just böcker till mig, men man kan ju alltid hoppas. Annars har ju Adlibris öppet dygnet runt, året runt 😉

God jul på er alla kära läsare och bokälskare! Och missa inte lucka 24 imorgon klockan 10!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.