Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Tre på tre 2014 - Tegelstenar igen - Feministbiblioteket

Tre på tre 2014 – Tegelstenar igen

Då var det dags igen för Pocketlovers årliga utmaning tre på tre. Utmaningen är enkel; tre månader, tre böcker och ett tema. Vilket tema väljer du själv. För att det skulle bli en utmaning valde jag förra året att läsa tre tegelstenar . Eftersom jag ser att jag fortfarande väljer bort de riktigt tjocka böckerna så kör jag samma sak i år igen.

Jag tycker att det är en tegelsten om det är mer än 500 sidor och på min blogg är det mina regler som gäller. Därför är årets böcker kanske inte lika tjocka som förra årets. Förutom att det är tre tegelstenar och alla är romaner skrivna av kvinnor tvivlar jag att de har något gemensamt:

Agaat av Marlene van Niekerk (713 s)

Knud, den store av Hanne-Vibeke Holst (531 s)

Törnfåglarna av Colleen McCullough (507 s)

5 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Kul, jag ska också läsa tegelstenar. Tycker det är så jobbigt med de där tjocka böckerna eftersom jag läser allra mest i sängen men jag får väl se det som bra träning för armarna :).

   • Hanna22 augusti, 2014 kl. 04:01
    Författare
   • Svara

   Haha, ja det är ju en aspekt. Jag vill alltid att allt ska gå så fort så detta blir en välbehövlig prövning för mig.

 2. Oj Törnfåglarna, det var inte igår 🙂

   • Hanna23 augusti, 2014 kl. 04:02
    Författare
   • Svara

   Nej, och jag har inte ens läst den!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.