Tematrio v 26 – Presentböcker

PaketDen här veckan ber Lyran oss lista tre böcker vi fått eller gett bort i present. Jag har fått många bra böcker genom åren, men de bästa är ju ändå de jag kan recensera här! Här kommer tre böcker jag fått och blivit mycket glad för, men som jag ännu inte hunnit läsa:

Margaret Atwood – Tjänarinnans berättelse: Jag fick den här boken skickad till mig i julas och det var en julklapp från en läsare. Jag blev otroligt glad! Mycket annat har kommit emellan (bland annat recensionsex) men i sommar tänkte jag få tummen ur och läsa den. jag älskar Margaret Atwood så förväntningarna är höga!

Christina Florin och Lars Kvarnström –  Kvinnor på gränsen till medborgarskap: Min man känner mig bättre än någon annan.Jag fick den här i födelsedagspresent och den handlar om genus, politik och offentlighet 1800-1950.

Helene Uri – Kjerringer: Min (ingifta) mosters bror lever i Norge och de brukar byta böcker med varandra. När moster såg att jag gärna läste på norska gav hon vidare Kjerringer till mig. Jag har faktiskt börjat med den som ni kan se här på sidan om ni är uppmärksamma och den är helt ok. Kul med böcker på norska i vilket fall!

5 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  1. Jag läste Atwoods Upp till ytan förra sommaren, men jag blev nog lite avskräckt av slutet.

    1. Det är inte så bra, nej. Men Kattöga är en raktigenom bra bok!

  2. Jag har precis läst Rövarbruden av Atwood, jag blev tyvärr ganska besviken, hade nog för höga förhoppningar!

    1. Vad trist. Jag hoppas på den här. Det är en mycket klok kvinna som skickat den till mig 🙂

  3. The Handmaid’s Tale og Kjerringer står klare i bokhyllen min, og jeg ser frem til å lese dem 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.