Tematrio v 13 – Deckare

En lät teamtrio den här veckan. Lyran ber oss lista tre bra deckare att läsa i påsk. En baggis för mig, men jag ska nu inte välja samma böcker som jag nominerade till Sydsvenskans lista, utan välja tre andra bra deckare:

Kvinnorna på 10:e våningen av Karin Alfredsson: Jag älskar Alfredssons deckare som utspelar sig i ett nytt land i varje bok och de handlar om kvinnor. Den här utspelar sig i Vietnam och är mycket gripande.

att vara kvinna av Maria Lang: Det är svårt att inte älskar Maria langs pusseldeckare och den här boken som handlar om en kvinnokonferens är extra kul. Den tar inte lång tid att läsa.

En ovanligt torr sommar av Peter Robinson: När jag inte älskar att störa mig på att Robinson skriver om Banks (man, Alan i förnamn) och Annie (kvinna, Cabbot i efternamn) så kan jag njuta lite av dem. Han har dock blivit sämre på senare år och En ovanligt torr sommar är en tidigare och den är den absolut bästa han skrivit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.