#tbt Liten Hanna i KP

Eftersom det denna vecka är åttiotalstema på Kulturkollo tänkte jag delge er lite insändare i tidningen KP under sent åttiotal och tidigt nittiotal. Jag hittade en liten klippbok jag gjort hemma i Lidköping. Först det bästa:
En arg Batman-hatare i Lidköping

En arg Batman-hatare i Lidköping var jag tydligen av oklar anledning. Underbart med den fina illustrationen till! Fantastiskt också att mina problem inte var större än att jag kunde kosta på mig att gå runt och störa mig på Batmanläsken (som visserligen var god).

Brevvänsannons 1988

Eftersom jag är 11 år och fyller tidigt på året är denna annons troligen från 1988. Jag minns att önskebilden var på andra sidan och att det var ett korallrev. Var i typ vuxen ålder på fest hemma hos en tjej som fortfarande bodde hemma och som hade affischen på väggen. Jag skrattade lite för mig själv. Att Tomas Gustavsson och Billan är idoler tyder också på att det var strax efter OS 1988. Efter det var jag helt besatt av sport.

Melodifestivalsannons i KP 1990?

Troligtvis 1990 och 1991. Lång före internets intåg i våra liv. Notera frågan som bara kommer från en riktig nörd. Jag fick flera brevvänner som var likasinnade minns jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.