#tbt: Feministbrud och bror leker cirkus

Bror och syster clown

Att leka cirkus var bland det roligaste jag visste när jag var liten. Jag hittade den här bilden idag när jag kollade igenom gamla kort. Jag  är väl ungefär nio år och min bror sex. Han är målad med läppstift runt munnen som en clown. Min roll i cirkusen brukade vara att hjula och stå på händer. Djur hade vi också i form av kaninhoppning. Just idag är kanske inte vighet och akrobatik något folk förknippar med mig, men jag hade en sådan period på låg- och mellanstadiet.

Jag tyckte att det var extra kul att lägga upp den här bilden just idag eftersom min bror har debuterat som skådis (om man inte räknar en statistroll i Brandvägg) i en reklamfilm. Se den västgötske melodifestivalsfanatikern från Elon nedan.

2 kommentarer

 1. Haha, vad glad (inte) han ser ut, din bror! Verkar ha varit en förstklassisk cirkus tycker jag.

   • Hanna24 januari, 2014 kl. 10:21
    Författare
   • Svara

   Han var kanske sur för att han endast kunde få vara clown när vi andra fick vara graciösa akrobater 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.