Semestern går in i en ny fas – Lidköping nästa!

Jag badar på Askö

Jag badar på Askö, en kvarts båtfärd med nya båten från Landsort. Juli 2021.

Idag åker vi till Lidköping efter nästan tre och en halv vecka på Landsort. Vi har visserligen varit hemma vid några tillfällen för vaccin, mammografi och annat viktigt, men det känns verkligen som att vi har varit i havsbandet sedan före midsommar.  Nu känner vi oss redo att göra något annat. Först blir det en tur till Lidköping där vi ska umgås med barnens mormor och morfar och göra allt det där som vi alltid gör när jag är ”hemma”.

Nu byts garderoben nästan helt och hållet. Linnen och batikkjolar lämnas kvar och fina klänningar från Cissi och Selma packas ner. Förhoppningsvis ska jag och maken ta en tur på stan kvällstid och nu blir det mer stadsliv än bad skulle jag tro. Vi kommer såklart att bada, men nu när vi inte har badrocksavstånd till stranden, krävs lite andra kläder. Eller krävs och krävs, jag vill ha det så 🙂

Nu ser vi fram emot några dagar mer mer uppstyrda sommaraktiviteter och restaurangbesök. Barnen har önskat att få rida så det ska vi försöka se om det går att ordna. Sedan åker vi säkerligen till Läckö och Spiken. Efter Lidköping ska vi ner till Kullavik i Halland och träffa kusiner och sysslingar och sedan har vi bokat Liseberg och Gothia Towers. Lyckan!

På fredag böjar OS. Det är nästan så att jag inte kan fatta det! Missa in berömda och glömda idrottskvinnor här då. Varje dag en berömd eller en glömd idrottskvinna med en spännande historia. Häng med på det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.