Feministbrud på kulturjakt på Landsort igen

Arthur Hultling i tolkning i tolkning av Ole Drebold

Förr om åren var det alltid en konstrunda på Landsort varje sommar. Det var Arthur Hultling som stod för den. Sedan han gick bort 2016 så har vi fått klara oss utan konstrundor, men i år när det är 5 år sedan han gick bort, finns det en jubileumsrunda här på ön. Konstverket ovan är en underbar tolkning av Arthur när han levde, på flakmoppe beundrandes ett av konstverken. Detta är en miniatyr som finns utanför det hus Arthur bodde i och det är Landsorts egen konstnär Ole Drebold som står för det.

Jag har inte hunnit gå konstrunda i år, men jag ska tillbaka till Landsort efter lite olika utflykter, så jag återkommer eventuellt med mer bilder från rundan. Idag åker vi hem efter nästan tre och en halv vecka här och det känns både spännande att göra något nytt och samtidigt lite jobbigt eftersom det är så himla fint väder och så varmt i vattnet och… Men vi kommer ju tillbaka!

Venus av Lena Lervik på Landsort

Jag gick pokemonrunda igår eftersom det nu är pokemonfest i spelet. Så såg jag de vackre konstverken som finns bakom vårt hus. Detta är Lena Lerviks verk Venus.  Prisma av Veronica Cornils-Berg

Den här fina pjäsen är Veronica Cornils-Bergs PrismaAnders Olssons Väktare på Landsort

Jag blev också oerhört förtjust i det här konstverket, Väktare av Anders Olsson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.