Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Semestern är slut och vardagen tar vid igen

Semestern är slut och vardagen tar vid igen

Det känns inte alls kul att semestern är slut. Det gör aldrig det. Jag trivs med mitt liv och har mycket att se fram emot i höst, men sommar och ledighet slår ändå det mesta. Det är ju inte egentligen så att sand, mygg och gassande sol är något jag vill ha jämt, men det är ändå alltid oerhört vemodigt när semestern är slut. För att inte bara vrida oss i ångestplågor idag har vi tillbringat dagen på Gröna Lund. Vi hade en fin dag och barnen åkte massor. Jag fick också bevisa för sonen att jag faktiskt åker allt. Både Ikaros och Insane hann jag med innan det var dags att åka hem.

Som vanligt har jag inte läst så mycket som jag tänkt att jag skulle göra, men jag har haft det fantastiskt fint ändå! Nu ska jag försöka tänka på hur fantastisk semestern har varit och inte på att den är slut.

Husvagn i Furuvik

Jag fick familjen att sova i husvagn en natt. Maken påstår gärna att de fortfarande lider av men från detta, men jag tror att alla gillade det lika mycket som jag!

Fotboll i trädgården på Majåker

En kväll i mina föräldrars underbara trädgård spelade resten av familjen fotboll och barnen tjöt av skratt.

Bad på Svalnäs

Vi åkte också till Lidköpings Tylösand – Svalnäs. Mer parkeringsplatser nu så det går att åka dit.

Bad på Järflotta

Selma förvandlades från badkruka till badflicka över ett dygn. Efter detta underbara bad på Järflotta utanför Nynäshamn badade hon så ofta och mycket hon kunde.

Sälsafari på spegelblankt hav

En av sommarens vackraste dagar var vi ute på havet och tittade på sälar. Två båtar var vi så vi kunde ta oss riktigt långt ut. Nästa ö efter detta är Gotland. Vi fikade i båtarna och havet var nästan onaturligt spegelblankt.

Nattpromenad på Landsort

En nattlig promenad hem från en kväll med vänner på Landsort hör också till ett av de bättre sommarminnena.

Sommarfest på Landsort med stångfajt

Så blev det sommarfest och Hugo ville delta i Stångfajten. Här sitter han på en såpad stång med en blöt kudde och ska slå ner sin motståndare. Hugo förlorade tyvärr, men han tyckte det var roligt att vara med!

Gröna Lund

Och slutligen en bild från vår fina dag på Gröna Lund idag. En värdig avslutning på en underbar semester!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.