Warning: mysqli_real_connect(): not found in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php on line 1987 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/3/5/e/feministbiblioteket.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Semesterläsningen - en sammanfattning - Feministbiblioteket

Semesterläsningen – en sammanfattning

Resultatet av en lyckad sommardag

Så blev det då en sommar med dagar som slutar såhär. Många böcker lästes här. Landsort augusti 2015.

Idag har jag börjat ett nytt jobb och därför vill jag summera semesterläsningen. När just min semester började är väl lite flytande eftersom jag inte hade något jobb, så jag räknar från midsommarhelgen fram till igår.

23 böcker läste jag i sommar. Det får väl ses som en acceptabel skörd med böcker. Utöver det läste jag mycket lyrik på nätet och skrev om feministiska poeter från några hörn på jorden som för mig tidigare var outforskade.

Lyrans klassikerutmaning har inte gått jättebra. Två böcker har jag läst och så har jag börjat på Kerstin Ekmans Häxringarna. Det är bara den som ingår i min egen klassikerutmaning, klassikerfemman, som jag drog igång vid årsskiftet och som jag sedan dess mer eller mindre struntat i. Vi får se hur det går med den.

Jorden runt-kartan

En ouppdaterad karta över lästa länder.

När det kommer till nya länder i utmaningen #fokusvärlden från början av juni har det gått mycket bra. Från den första juni fram till idag har jag läst något från 17 nya länder, vilket jag själv måste säga var över förväntan.

Singapore

Andorra

Bahrain

Taiwan

Bangladesh

Malawi

Zambia

Burma

Bolivia

Kazakstan

Jemen

Uruguay

Dominikanska republiken

Honduras

Guyana

Benin

Slovenien

2 kommentarer

1 ping

 1. Grattis till nya jobbet!

   • Hanna19 augusti, 2015 kl. 01:03
    Författare
   • Svara

   Tack!!

  • Fyra18 augusti, 2015 kl. 09:24

  […] Så Hanna på Feministbiblioteket har hunnit läsa 23 böcker sedan midsommar. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.