Semester på riktigt – jag är på Landsort igen

Solnedgång över Landsort

Nu är jag ute på Landsort och ser Sverige förlora mot Nederländerna i fotboll. Idag har jag tagit med två vilda ungar och stuvat in dem i en hyrbil. Pappan, som kom från Almedalen, är upphämtad och alla är körda till Ankarudden och vi har tagit båt till svärfars landställe.

Nu kan semestern börja på riktigt och imorgon ska jag läsa. Massor. Det blev inte så mycket av den varan på väg till och fram Tallinn. Jag längtar verkligen efter lugn och ro och att bara förlora mig in i olika böcker. Resor i all ära, men den bästa vilan får jag när barnen kan roa sig själva och jag inte behöver svara på hundra frågor i sekunden.

Låt min lässommar börja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.