Recension: Nordh, Tove; Tänk på mig; 2014

Mix förlag Tänk på migär ett digitalt bokförlag och jag blev glad över att få erbjudandet att läsa två erotiska noveller. Den första jag läste var Tove Nordhs Tänk på mig.

Tänker på mig är en feministisk erotisk novell om en kvinna som finner lust och blir oerhört kåt av sin egen kropp. Det handlar inte om tankar på män (eller kvinnor), utan bara om hur fantastisk den egna kroppen är och hur mycket du som kvinna kan njuta av den. Det är feministiskt så att det förslår, men frågan är om det inte blev lite VÄL politiskt korrekt för att bli riktigt upphetsande. Men det där är ju alltid en fråga om smak.

Det är en välskriven novell och även om författaren kanske går över gränsen för vad som är för PK så är det inte långt över gränsen. Och det är coolt att skriva sexigt om onani! Jag blev sugen på att läsa någon mer novell av Tove Nordh.

Läs mer: Adlibris, Bokus

1 ping

  1. […] Schh… och Våt! är två nya novellsamlingar av erotiska berättelser utgivna av Mix förlag. Schh… sägs vara lite fredagsmysig och Våt! lite snuskigare, men innehållet är ungefär det samma, bra inramningen skiljer. Jag har tidigare recenserat två av novellerna tidigare, Gyllene snittet av Lina Forss och Tänk på mig av Tove Nordh. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.