På kryssning till Tallinn med två vilda ungar

Selma och Hugo inför midsommarafton 2019

Selma och Hugo inför en annan båtresa. Midsommarafton 2019.

När ni läser detta är jag i Tallinn och förhoppningsvis har allt gått bra så långt. När maken sa att han skulle till Almedalen bestämde jag mig för att åka och hälsa på min vän i Tallinn och ta med ungarna. Jag raggade resesällskap, men de föll bort en efter en. Kvar stod jag och mina två barn. Man är väl rutinerad? Vi gav oss av själva!

Barnen älskar allt som Tallink, Birka och andra liknande företag har att erbjuda. Tyvärr är båtarna just till Tallinn inte så barninriktade. Visst finns lekland och drinkar för barn, men dansgolvet är mest underhållning för vuxna. Jag saknar barndisco och krama Mumin, som på båtarna till Helsingfors. Det är inte det att mina ungar inte kan roa sig ändå, det är mer att de stör för vuxna som inte önskar sig barn på dansgolvet.

Idag är det tänkt att vi ska hänga i Kadriorgparken och det verkar finnas massa skoj där för barn. Min vän bor inte så långt därifrån och hon har utlovat bra häng. Jag återkommer när jag kommer hem om hur den här resan förlöpte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.