OS och fysisk bokträff – februarisummering 2022

Jag fyller 45

45 år och firar på krogen och här är fullt med folk! Vilken grej!

Februari har varit OS, OS och OS. Läsning har blivit lidande och i viss mån även bloggandet. Det sistnämnda har inte ni sett röken av då jag förinställt inlägg om berömda och glömda idrottskvinnor under de två veckorna som OS pågick. Nu är OS över och den stora tomheten har tagit över. Så är det varje gång, men det var lättare i somras då det bara var månader till nästa.

Jag fyller år i februari och jag och maken firar årsdag. Det är lite tröst i en annars tröstlös månad. Jag var också iväg på en fysisk bokhelg i Varberg, vilket gav mig mycket energi för att klara av resten av månaden. Det var fantastiskt att prata med alla jag saknat och bara rå om mig själv ett par dagar.

Min läsning

Läsningen gick ner ganska kraftigt i februari pga OS, men det är helt i sin ordning och jag tror att det rättar till sig i mars igen. Jag har också fastnat i lite tråkigare böcker, som dessutom varit mastiga. Dessutom la jag en lättläst bok på vänt, för att jag behövde prioritera utmaningsbok och lånebok.

Läsa jorden runt: Jag ska läsa böcker från 40 länder. Även om noveller och barnböcker räknas så blev det bara ett nytt land. Jag kompenserar detta genom att läsa Godnattsagor för rebelltjejer för dottern, där vi läser om kvinnor från hela världen. Inte samma sak, men också bra.

  • Kanada

#kaffeochkulturvärlden: Månadens land var det Kanada och min sammanfattning om Kanada hittar ni här. Recension på boken finns här.

Hyllvärmare: Jag lyssnade mest och läste inte ut någon av de böckerna jag påbörjade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.