Och på tal om återhämtning…

Bokhög Landsort augusti

Nu har jag tagit med mig ett gäng böcker och dragit ut till Landsort igen. Det blir sista helgen jag får möjlighet till det före valet, så det gäller att passa på. Idag ska jag jobba härifrån, men i helgen ska jag vara helt ledig och då får det bli slutspurt för mitt sommarläsande. Nu har ju jag tänkt att sommarläsningen ska avslutas när den tredje och sista sommarmånaden, augusti, tar slut. Men det är ju inte riktigt samma sak när man börjat jobba igen.

Jag besinnade mig och tog med mig två böcker till Landsort den här helgen, men sen har jag ju alltid e- och ljudböcker att ta till. Det roliga är att jag läst ganska mycket via Kindle hela sommaren, men trots det glömmer jag den fysiska plattan hela tiden och får läsa i telefonen. Dags att skärpa mig på den fronten så att Kindle kan följa med på bussturer till jobbet!

Helgböckerna

Elvira Berg – Förbjuden längtan (Sverige)

Milena Michiko Flašar – Jag kallade honom Slipsen (Österrike)

Yoko Ongawa – De förlorade minnenas ö (Japan)

Zeruya Shalev-  Love life (Israel)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.